MvPedicure

Wist u dat een mens ongeveer 180.000 km in zijn of haar leven loopt? Dit is ongeveer 4 keer de aarde rond. Verzorg daarom uw voeten goed. Een heerlijke behandeling zal uw voeten goed doen! MvPedicure geeft basispedicure- & spa pedicure behandelingen. Ook lakt ze uw nagels met gellak. Dit alles onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. Na de behandeling kunt u zorgeloos genieten van uw

Studio Cor van Heezik

Hierbij een klein overzicht van een aantal privé projecten/opdrachten. Het is fijn om naast mijn bestaande werkzaamheden mezelf te verdiepen in andere richtingen uit het veelzijdige creatieve vak. Ik maak dingen in opdracht maar ook veel vrij werk.

akdp advocaten

akdp advocaten is opgericht in 1982 en bestaat al ruim 38 jaar. Er is mij gevraagd om eens met een frisse blik te kijken naar de identiteit. Wat ik vooral miste was brutaliteit en dat je als kantoor gezien mag worden. Met deze gedachte ben ik aan de gang gegaan.

WildFM

In samenwerking met Ron Walvisch, concept en copy, hebben wij in opdracht van WildFM een verkoop brochure, advertentie en advertorial gemaakt. Ik was verantwoordelijk voor het ontwerp en de vormgeving.

Tiramisu

Kom thuis in de gastvrije Italiaanse sfeer. Je kunt bij Tiramisu by George genieten van heerlijke Italiaanse gerechten. Zo maken ze zelf verse Italiaanse panini uit de steenoven, ze hebben de lekkerste antipasti, pizza’s, pasta’s of andere primi en vergeet de dolce niet. Uiteraard mag de Tiramisu van George niet ontbreken. Een aantal jaren geleden heb ik het logo en de huisstijl ontwerpen. Ondanks de corona crisis hebben we diverse